Kunstidee 1: tijdens corona

Corona treft velen. Toch zijn er nog genoeg mensen die van mening zijn dat corona aan hen voorbij zal gaan en dat zij er geen negatieve gevolgen van ondervinden. CORONA: NOT MY CUP OF TEA!

Dat bracht me op het idee om een reuzekopje neer te zetten midden op de campus, met een theezakje met de vraag om het voor de theegebruiker aangenamer te maken. Zoals nu allerlei vragen en spreuken verschijnen op labels bij de theezakjes om het gesprek op gang te brengen. (Een vorm van “opleuken”van het product lijkt me).

De uitvoering: met hout en verf kan een groot theekopje worden gebouwd. Er kan zelfs een deur in worden gemaakt. Je kunt ook voorbijgangers uitnodigen iets op het kopje te schrijven of een tekst in het kopje te gooien. Mogelijkheden alom.

Dit project is niet gerealiseerd maar wordt hier alleen gepresenteerd als idee.